Tilbud

FAQ om tasker, smykker, forsendelse og andet!

 

Hvad er PU Lædertasker?

PU Læder - Også kendt under navne som 
Royal Læder, Creta Læder og lignende

Disse lædertyper er i almindelighed lavet af oksehuder - oftest af spaltlaget - der garves, farves og efterfølgende narvsættes ( præges med læder "mønster" ). Til sidst påføres et lag "Polyurethan" (PU), der beskytter læderet og giver den karaktaristiske blanke og glatte udseende overflade.
"Polyurethan" er et plastmateriale, der gør det færdige læder praktisk og slidstærkt. Men det har dog en noget dårligere smidighed end andre lædertyper.
Der kan opnåes rigtig flotte resultater ved brug af PU læder. Lækre skuldertasker der både ligner og føles som rigtig læder. Men som nævnt er det langt mere slidstærkt og praktisk, da de ikke får mærker ligeså nemt som almindeligt læder.

 

Gratis fragt!

Du vælger selv, om du vil have sendt din ordre med Post Danmark eller med GLS til en af deres mange PakkeShops, hvor du ofte også kan hente din pakke om aften, hvis det passer dig bedre. GLS PakkeShops har ofte bedre åbningstider end Post Danmark's posthuse, hvilket gør det mere praktisk for dig at hente din pakke.
Hvis du indtaster din mailadresse og dit mobilnr. i ordren, så modtager du automatisk en mail/sms fra GLS, når din pakke er klar til afhentning i den valgte Pakke Shop.
Husk at medbringe pakkenr. og gyldigt ID, når du henter din pakke.