Tilbud

 

Lædertasker, skuldertasker, smykker og meget mere!

 

Bella Borsa - Vores firma - Vores vision - Vores tasker

Vores vision er at udbyde små og store tasker til alle formål og til priser, der burde ligge langt højere. Derfor er det heller ikke altid den seneste kollektion, du finder hos os.

Vi indkøber blandt andet også restlagre af kvalitetstasker fra hele verden og tilbyder dem til alle jer til en langt lavere pris, end de kostede sidste år.

Det betyder dog også, at vi kun har et begrænset antal af disse modeller og det kan være svært at finde flere af samme model, når der først er udsolgt i shoppen. Så det kan ikke betale sig at vente, hvis man har øjnene på en lækker taske. Det er med at slå til, inden andre gør.

Vi er altid på udkig efter et godt tilbud og det er ikke kun ukendte mærker, der kun har været solgt i en enkelt butik i en lille landsby i Spanien. Vi har også fra tid til anden besøg af kendte mærker som Adax, Nucelle, Betty Barclay, Just Star, Playboy, Sammons og Pieces.

Falder vi over et godt parti af andet accessories - det være sig smykker (f.eks. en flot halskæde), bælter, tørklæder m.m. - så vil I også komme til at nyde godt af det. For hos Bella Borsa kan vi godt li' en god handel. Og det kan I sikkert også!

 

 

Facebook

Hold dig opdateret om når vi modtager et nyt parti af tasker eller andet accessories på Facebook, hvor du også vil kunne få gode tilbud og rabatter.

Find os her - Bella Borsa Danmark

 

Adresse

Bella Borsa
Langebrogade 21, 3th
1411 København K

OBS: Der er ingen personlig betjening på adressen, da dette blot er en post adresse.

 

Tlf. 52 52 07 61 (Bruges IKKE til kundeservice - benyt mail eller kontaktformular)

info@bellaborsa.dk

SE nr: 33 48 15 78

 

Vi yder ikke telefonisk support, da vi hellere vil give vores kunder nogle rigtig lave priser ved ikke at have en medarbejder siddende fast ved en telefon. Derimod kan du ofte opleve, at du kan få svar på e-mail uden for normal åbningstid som en ekstra service.